- Reklama -

Emotivní návrat. V Ottawě tekly slzy

- Reklama -

Bobby Ryan má za sebou úžasný comeback.
Útočník Senators odehrál ve čtvrtek proti Vancouveru (výhra 5:2) svůj první domácí zápas od listopadu loňského roku, kdy se zapojil do asistenčního programu NHL a NHLPA, a ihned zaznamenal hattrick.
32letý Američan skóroval poprvé v úvodním dějství a své neuvěřitelné třígólové představení zkompletoval ve třetí třetině. V utkání stihl také bitku a byl jmenován první hvězdou.
Ryan se dočkal od publika a spoluhráčů velkého aplausu, což odnesly především jeho slzné kanálky.


Novináři se forvarda po duelu zeptali, zda věří na hokejové bohy.
„Ano, věřím,“ odpověděl Ryan. „Ale nemyslel jsem si, že budou na mé straně po tom všem, co se v poslední době událo v mém osobním životě. Věřím, že mi udělili milost.“
Projekt asistenčního programu vznikl v roce 1996, aby pomáhal hráčům a jejich rodinám překonávat zdravotní potíže a to včetně těch s užíváním návykových látek.
Ryan má na svém kontě v NHL 826 zápasů, v nichž nastřádal 551 bodů. Brány soutěže se mu otevřely na draftu v roce 2005, kdy si jej vybrali Ducks z celkového druhého místa.
Fanda NHL

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -