- Reklama -

Evander Kane má opět problémy s policií

- Reklama -

Evander Kane byl v pátek obviněn z jednoho menšího protizákonného přestupku a ze čtyř případů nekriminálního obtěžování. Kanadský hokejista byl o tom informován poté, co se sám přihlásil na policii v Buffalu.
„Jsme informováni o průběhu soudního řízení v Buffalu, jež se týká incidentu Evandera Kanea v době kolem červnového draftu NHL,“ řekl zástupce šéfa National Hockey League Bill Daly. „Situaci budeme nadále sledovat, v tomto okamžiku ale liga nemíní přistupovat k jakékoliv formě postihu pana Kanea.“


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Křídelní útočník Sabres byl obviněn kvůli nevhodnému chování v baru (24. červen 2016), kde údajně napadl dvě ženy. První údajně vyhrožoval a poté ji před barem držel za krk, druhou se snažil přinutit k odchodu z podniku. Jeho nevhodný exces pak pokračoval potyčkou s vyhazovačem.
„Kane bude poslán na testy k odborníkům NHL/NHLPA na behaviorální zdraví (psychologům), a bude docházet do poradny pokud tak oni uznají za vhodné,“ sdělil Bill Daly.


„Jsme si vědomi obvinění, které bylo vzneseno vůči Evanderu Kaneovi, ale v tuto chvíli se k tomu nebudeme víc vyjadřovat,“ uvedla organizace Sabres ve svém tiskovém prohlášení.
Opletačky s americkou policií měl Kane už na konci loňského prosince. Čtyřiadvacetiletý rodák z Vancouveru se tehdy stal předmětem vyšetřování kvůli údajnému sexuálnímu napadení, ke kterému mělo dojít v hotelu poblíž arény First Niagara Center.
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -