- Reklama -

Fanoušci Winnipegu zesměšnili Thorntona a spol. Jejich pokřik dobyl Kanadu

- Reklama -

Varování na začátek! Pokud jste doposud nepatřili mezi příznivce Jets, je velmi pravděpodobné, že se jimi po přečtení následujícího článku stanete.


Z tábora Jets:


Diváci ve winnipegské MTS Centre, kteří jsou všeobecně považování za nejlepší v NHL (sorry, Blackhawks), opět zabodovali. V úterním zápase proti San Jose využili zmatků a rozepří v organizaci Sharks a spustili hromadný pokřik, kterým rozesmáli minimálně celou Manitobu.

Ve třetí třetině za stavu 4:1 pro domácí Jets se halou ozývala ponižující otázka „Who’s your captain? (Kdo je váš kapitán?)“, kterou ve středu ráno s pobavením citovala většina kanadských médií. Do smíchu ale rozhodně nebylo hostům. Vtipem obdarovaní fanoušci Winnipegu naráželi na loňské rozhodnutí vedení Sharks odejmout kapitánské „céčko“ Joeu Thorntonovi a zavést model čtyř střídajících kapitánů, který se doposud setkává s kritikou uvnitř i vně týmu.
Spor se znovu rozhořel minulý týden, kdy se Thornton opřel do generálního manažera Wilsona se vzkazem, ať ohledně loňských událostí raději „drží hubu“. O slovní přestřelce mezi Thorntonem a Wilsonem jsme vás informovali ZDE.
Srdce Kanaďanů si podporovatelé Jets nezískali poprvé. Před třemi lety se v utkání proti Caps stal jejich terčem Alex Ovečkin, jemuž dali pokřikem „Crosby’s better (Crosby je lepší)“ jasně najevo, co si myslí o jeho údajném primátu v NHL.

Umíte si představit bláznivé fandy Jets v play-off?
Titulní foto: Mark Bloom/Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -