- Reklama -

Farma Žraloků má nové jméno i logo. Do neklidných vod AHL vpluje Barracuda

- Reklama -

V říjnu letošního roku se v AHL objeví třetí tým, jenž bude svá utkání odehrávat ve stejném městě jako jeho mateřský klub. Sharks přestěhují svou farmu z Worcesteru (stát Massachusetts) přímo do San Jose, oba týmy se tak budou od příští sezóny potkávat v SAP Center.


 Na NHLnews naleznete také kompletní výsledkový servis AHL. S námi jste v obraze!


Se změnou působiště je spojeno také nové jméno a logo. Worcester Sharks se transformují do San Jose Barracuda. Při volbě názvu bylo zohledněno partnerství se sportovně marketingovou firmou Barracuda Networks.
Zajímavostí je, že pojmenování Barracuda bylo zvažováno už při expanzi NHL do Kalifornie v roce 1990.

- Reklama -


U Tichého oceánu se od letošního podzimu objeví pětice nových klubů, které společně utvoří Pacifickou divizi. Třicetičlenná liga nicméně nechystá expanzi v klasickém slova smyslu, do Kalifornie se jen ze současných působišť přesunou již stávající farmy klubů NHL.
Nová divize bude mít své celky ve městech San Jose (San Jose Sharks), Bakersfield (Edmonton Oilers), Ontario (Los Angeles Kings), San Diego (Anaheim Ducks) a Stockton (Calgary Flames).
Titulní foto: xelipe / flickr.com

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -