- Reklama -

Finalisty na zisk Ted Lindsay Award jsou MacKinnon, Draisaitl a Panarin

- Reklama -

Nathan MacKinnon z Colorada, Leon Draisaitl z Edmontonu a Artěmij Panarin z New Yorku Rangers byli zvoleni třemi na finalisty na zisk Ceny Teda Lindsayho.
Trofej je udělována hráči, který je považován za nejlepšího a nejužitečnějšího člena týmu, přičemž výběr je v rukou samotných hokejistů.

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

Draisaitl, jemuž patří za tento ročník také Art Ross Trophy pro vítěze kanadského bodování, nastřádal 110 bodů (43+67) a stanovil si své nové kariérní maximum.


MacKinnon byl po celou sezónu oporou pro zraněními sužované Avalanche a s 35 brankami a 93 body vedl s velkým náskokem klubové statistiky. Jeho nejbližší pronásledovatel měl o 43 bodů méně.


Úspěšnou sezónu má za sebou také Panarin, který strávil v New Yorku svůj první rok. Hbitý Rus zaznamenal v brankách (32), asistencích (63) i bodech (95) svá osobní maxima a dopomohl Blueshirts proniknout do rozšířeného play-off.

- Reklama -


Ještě připomínáme, že držitelem Ted Lindsay Award za minulý ročník je Nikita Kučerov z Tampy Bay. Přehled všech vítězů naleznete ZDE.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -