- Reklama -

Florida vyhodila kouče. Údajně kopl do hráče

- Reklama -

Panthers ukončili spolupráci s asistentem trenéra Mikem Kitchenem poté, co údajně kopl během utkání jednoho ze svých svěřenců.
Kitchen odmítl odpovídat na otázky novinářů a tým se držel svého vyhlášení, v němž konstatoval, že Kitchen v mužstvu končí. Člen vedení NHL však Franku Seravallimu ze stanice TSN potvrdil, že důvodem vyhazovu je fakt, že Kitchen kopl jednoho z hokejistů.

HOKEJOVÁ BOMBA: Roušky NHL za pár kaček!

K incidentu mělo dojít 20. ledna v zápase proti Minnesotě, když jeden z hráčů z frustrace hodil lahev o zem a ošplíchl přitom i Kitchena. Ten se pomstil tak, že jej kopl v plné síle do oblasti zad.
„Určitě to nebylo přátelské. Pro něco takového není ve sportu místo,“ poznamenal jeden ze zdrojů.
64letý Kitchen je kamarádem hlavního kouče Joela Quennevillea. Bez potrestání pokračoval ve své práci až do přerušení sezóny. Následného play-off se sám odmítl zúčastnit.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -