- Reklama -

Flyers prodloužili spolupráci se svým gólmanem. A Neuvirth to není

- Reklama -

Philadelphia podepsala novou roční smlouvu s brankářem Brianem Elliottem. Kontrakt má hodnotu 2 milióny dolarů.
34letý Kanaďan ochytal v minulé sezóně za Flyers 26 zápasů, ve kterých zaznamenal bilanci 11-11-1, úspěšnost zákroků 90,7 procent a průměr 2,96 gólu na utkání.


„Brian za nás hrál uplynulé dva ročníky dobře,“ zhodnotil jeho práci generální manažer Letců Chuck Fletcher. „Jedná se o osvědčeného, kvalitního gólmana, který tvrdě bojoval pokaždé, když byl v bráně. Jsme nadšení, že ho budeme mít opět v týmu.“
Elliott bude příští sezónu pravděpodobně dvojkou za 20letým Carterem Hartem, jenž letos doslova uhranul svými nečekanými výkony. Jeho skvělou formu odnesl i Čech Michal Neuvirth, jenž před pár dny přiznal, že s ním Flyers dále již nepočítají.
V podobné situaci jako Neuvirth je i Cam Talbot. Oba dva tak s největší pravděpodobností míří na volný trh.

 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -