- Reklama -

Flyers vyměnili Cousinse do Arizony

- Reklama -

Čeští hokejisté Jakub Voráček a Radko Gudas přišli ve Philadelphii o spoluhráče Nicka Cousinse. Letci vyměnili třiadvacetiletého kanadského centra do Arizony za gólmana Merricka Madsena, forvarda Brendana Warrena a pátou volbu v draftu NHL 2018.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


„Máme velkou radost, že jsme ho získali,“ uvedl na webových stránkách Coyotes generální manažer John Chayka. „Nick je houževnatý a obousměrný centr, který dodá našemu týmu důraz a energii. Z jeho přípojení k organizaci Coyotes jsme nadšení.“
Na začátku července se Cousins může stát chráněným volným hráčem a podle informací listu Arizona Republic bude jedním z hráčů, které si Kojoti plánují chránit v rozšiřovacím draftu National Hockey League.
Letci draftovali Cousinse před šesti lety ve třetím kole draftu z 68. pozice. V základní části NHL za ně odehrál celkem 107 utkání, ve kterých nasbíral 27 bodů za 12 branek a 15 asistencí. V play off absolvoval šest startů, ve kterých nebodoval.

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -