- Reklama -

FOTO: Capitals odhalili dresy pro Stadium Series. Americký novinář je nazval odpadem

- Reklama -

V této sezóně čeká příznivce NHL pouze jedno utkání z populární edice Stadium Series. V zápase pod širým nebem, který bude 3. března hostit Navy-Marine Corps Memorial Stadium, se utkají celky Washingtonu a Toronta. První z nich ve čtvrtek veřejnosti poprvé ukázal, v jakých dresech jeho hráči na led vyjedou.
Trikoty mají vzdát hold námořnictvu i městu Annapolis, na jehož území se duel odehraje, a dominuje jim proto modrá barva. Na dresech, jež navrhla firma Adidas, se objevuje také žoviálnější název týmu „Caps“.
Reakce zámořských novinářů a fanoušků jsou ale zatím převážně negativní.
Redaktor americké stanice CBS Pete Blackburn se dokonce neostýchal je na svém twitterovém účtu nazvat odpadem. Někteří zase upomínají na jejich barevnou kombinaci, která nápadně připomíná tu, jež se nachází na ruské vlajce. Vzhledem k tomu, že jako model při prezentaci posloužil Rus Alex Ovečkin, budí tento postřeh nemalou pozornost.
Webový portál americké stanice NBC pak popisuje tvůrčí záměr klubu jako krok zpět. Odvolává se přitom na dresy z předešlých venkovních bitev Capitals (Winter Classic 2011 a 2015), které byly podle webu mnohem zdařilejší.

- Reklama -


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -