- Reklama -

FOTO: Zrádče! Fanoušek Isles se originálně pomstil Tavaresovi

- Reklama -

Fanda NHL
Mnozí fanoušci Islanders se přes rozhodnutí hvězdného forvarda Johna Tavarese vyměnit New York za Toronto stále nepřenesli (o odchodu čtěte ZDE). Zatímco někteří volili pálení jeho dresu, jiný se rozhodl upravit jej k obrazu svému.
Josh Elkin publikoval před pár dny na Twitteru fotografii s trikotem, na němž je Tavaresovo jméno nahrazeno slovem „zrádce“. Údajně si ho nechal vyrobit v Číně za 34 amerických dolarů.
Islanders a Maple Leafs se v příští sezóně střetnou třikrát: 29.prosince v Torontu a 28. února a 28. dubna v New Yorku. Tavaresovi bude v těchto duelech očividně hodně horko.
Z TÁBORA ISLES: Haškův mentor Mitch Korn bude úřadovat u Islanders


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -