- Reklama -

Francouzovi přibyl v Coloradu další konkurent

- Reklama -

Fanshop týmu
Colorado začalo jen den poté, co získalo z Washingtonu obránce Brookse Orpika a brankáře Philippa Grubauera, pracovat na své budoucnosti. Zatímco prvně jmenovaný byl poslán na waiver listinu a klub s ním dále nepočítá, s německým gólmanem podepsali Avs nový kontrakt.
Šestadvacetiletý Grubauer, jenž v posledních letech kryl záda Bradenu Holtbymu v organizaci Capitals, se denverskému celku upsal na tři roky.

V NHL odchytal od roku 2010, kdy byl draftován Washingtonem, 101 duelů s bilancí 43-23-11, úspěšností zákroků 92,3 procent a průměrem 2,29 inkasovaného gólu na zápas.
Smlouva v celkové hodnotě 10 mil. amerických dolarů však zároveň z pohledu českého fanouška dramatizuje situaci v coloradské svatyni.

Brankáři Pavlu Francouzovi, který s Avalanche podepsal v květnu roční kontrakt, přibyl další konkurent. Podle informací, jež ze zámoří přicházejí, by měl být Grubauer novou jedničkou a Varlamov se má posunout na pozici dvojky.
Francouzovo čekání na start v NHL se tak může hodně prodloužit.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -