- Reklama -

Frolík sedí na lavičce, jeho agent se opřel do týmu

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Flames Michael Frolík působil v sobotním zápase proti Vancouveru podruhé v sezóně pouze jako zdravý náhradník. Jeho agent Allan Walsh je s tímto stavem natolik nespokojen, že se odhodlal ke svéráznému kroku – na sociální síti zaútočil na klub.
„Mnoho lidí v Calgary mě kontaktovalo a ptalo se, proč je Michael Frolík zdravým náhradníkem,“ začal Walsh svůj příspěvek na Twitteru. „Držení jednoho z nejplatnějších a nejvšestrannějších forvardů mužstva na lavičce odsouvá stranou a znehodnocuje velkého týmového hráče. Je to pokus hlavního kouče vyštvat dobrého hokejistu z města?“



Frolík je ve své čtvrté sezóně v Calgary, ale teprve první pod vedením kouče Billa Peterse. Ten dává třicetiletému rodákovi z Kladna oproti minulé sezóně o pět minut menší prostor na ledě.
Na podřadném Frolíkově postavení se do určité míry podílejí i letní akvizice Elias Lindholm a James Neal, svou roli ale hraje i pokles výkonnosti. Ve 22 zápasech tohoto ročníku nasbíral Čech jen sedm bodů (7+0), patnáct duelů vynechal vinou zranění.
Walshovi není využívání internetu k obraně svých klientů cizí. Již v minulosti se například zastal slovenského gólmana Jaroslava Haláka během jeho působení v New Yorku.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -