- Reklama -

Frolík zvažuje odchod do Ruska

- Reklama -

Útočník Sabres Michael Frolík by mohl v nadcházející sezóně působit v Kontinentální hokejové lize. Zprávu přinesl ruský portál Sport-Expres a převzali ji i buffalská média.
32letý rodák z Kladna měl konkrétně dostat nabídku na roční kontrakt od Avangardu Omsk, který trénuje jeho někdejší kouč z Calgary Bob Hartley.

HIT LÉTA: Plážové osušky NHL za výprodejové ceny!

Sport-Expres uvádí, že hráč je přechodu do Ruska nakloněn, konkrétní kroky ale ještě zatím nebyly učiněny.
Frolík působí v NHL od roku 2008 a od té doby naskočil do 850 duelů s bilancí 159 branek a 225 asistencí. V sezóně 2012/13 pak slavil s Chicagem Stanley Cup.
Uplynulou sezónu trávil v Calgary a posléze po výměně v Buffalu. Ani v jednom z působišť se mu ale příliš nedařilo a v 19 kláních po trejdu zaznamenal jen jeden gól do prázdné brány a tři asistence.
Na podzim se stane nechráněným volným hráčem.
„Samozřejmě vím, že minulá sezóna nebyla z mé strany úplně ideální. Byl jsem vyměněný a ani v Buffalu to nebylo ono. Já bych ale rád chtěl ještě zabojovat někde o místo a pokračovat v NHL,“ prohlásil Frolík před čtyřmi týdny v rozhovoru pro ČTK.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -