- Reklama -

Gól a poté chvíle hrůzy. Guentzel opustil zápas

- Reklama -

Pittsburgh napjatě očekává informace ohledně zdravotního stavu útočníka Jakea Guentzela.
Nejproduktivnější hráč Penguins se zranil v pondělním duelu s Ottawou, když po závěrečné brance na 5:2 tvrdě narazil do mantinelu.


„Aktuálně nemám bližší informace,“ řekl po utkání novinářům hlavní kouč Mike Sullivan. „Je vyšetřován našimi lékaři. Více bychom měli vědět zítra.“
Guentzel přišel k újmě sedm minut před koncem třetího dějství při gólu, který představoval jeho 200. bod v NHL. Po pádu se s bolestivou grimasou odebral do kabin.
Večer zakončil s brankou a dvěma asistencemi.


25letý Američan naskočil v aktuální sezóně do 39 střetnutí, ve kterých vstřelil 20 gólů a přidal 23 nahrávek. Ve zraněními zdecimovaném mančaftu, kterému stále chybí Sidney Crosby, Nick Bjugstad, Justin Schultz a Brian Dumoulin, se stal v počtu získaných bodů lídrem.
Další potenciální ztráta v sestavě přichází jen krátce poté, co se po měsíční absenci vrátil do hry Patric Hörnqvist.
Příští zápas mají Tučňáci na programu ve čtvrtek, kdy hostí San Jose.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -