- Reklama -

Gólman Andersen zápas v Tampě nedochytal, spadla na něj branka

- Reklama -

Frederik Andersen nedochytal nedělní zápas na ledě Tampy Bay. Dánský gólman utrpěl zranění v horní části těla, když na něj v polovině třetí třetiny spadla branka. Podle slov hlavního kouče Anaheimu Bruce Boudreaua by měl být jeho svěřenec brzy v pořádku.
„Mluvil jsem s ním po zápase a nezdá se, že by to mohlo být něco vážného,“ uvedl Boudreau v rozhovoru pro tiskovou agenturu AP. „Nicméně řeknu vám, že jsem měl v prní moment celkem nahnáno,“ dodal.
Po souboji obránce Kačerů Hampuse Lindholma a forvarda Blesků Ondřeje Paláta se branka převrátila a horní konstrukce udeřila Andersena zezadu do hlavy. Otřeseného rodáka z Herningu, který v duelu s Lightning pustil za svá záda 17 z 22 střel, musel zastoupit ruský brankář Ijla Bryzgalov.

- Reklama -
Martin Hrubý
Narozen v roce 1971. NHL sleduji od začátku 80. let, redaktorem od roku 2000. Spoluzakladatel webového serveru NHL.cz. Největší hokejový zážitek - návštěva zápasů NHL, v nichž nastoupilo dohromady osm členů slavné dynastie Edmontonu Oilers z osmdesátých let minulého století včetně Waynea Gretzkyho, Granta Fuhra, Glenna Andersona nebo Craiga MacTavishe, jenž jako vůbec poslední hráč v historii NHL hrál bez helmy.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -