- Reklama -

Green si v říjnu hokej nezahraje. Kvůli viru zmešká minimálně měsíc

- Reklama -

Fanshop týmuTěžké časy zažívají fanoušci Detroitu. Nejenže v loňské sezoně podruhé za sebou chyběla Křídla ve vyřazovacích bojích, musí se také vyrovnávat s náročnou přestavbou. Navíc v září oznámil konec své bohaté a velmi úspěšné kariéry dosavadní kapitán Henrik Zetterberg. Začátkem sezony bude navíc soupiska chudší i o dalšího zkušeného borce – kvůli virovému onemocnění bude minimálně měsíc chybět obránce Mike Green.
Kvůli virovému onemocnění, které zasáhlo játra zadáka Wings, vynechal Green už celou přípravu na letošní sezonu. A podle posledních zpráv lékařského týmu se jeho pauza dále natáhne minimálně o měsíc.


Na druhou stranu může absence zkušeného obránce znamenat šanci pro českého beka Libora Šuláka. Green zmeškal už devět posledních zápasů minulého ročníku kvůli zranění krku. Z toho důvodu podstoupil v létě operaci. V současnosti načíná svůj čtvrtý rok v Hockeytownu. Dvaatřicetiletý Kanaďan před touto sezonou prodloužil smlouvu s Detroitem o další dva roky, vydělat by si měl 10, 75 milionů dolarů.
Titulní foto: Icon Sportswire




- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -