- Reklama -

Gritty čelí policejnímu vyšetřování

- Reklama -

Fanshop týmu
Tohle už asi bylo za hranou.
Maskot Flyers Gritty je obviněn z fyzického napadení 13letého chlapce. Informaci policie potvrdila Joei Holdenovi ze stanice CBS.
K incidentu mělo dojít v listopadu 2019 ve Wells Fargo Center během času, kdy maskot pózoval dětem pro potřeby fotografování. O závažnosti situace pak svědčí fakt, že se vyšetřování ujali také detektivové ze South Detectives Division.
Držitel sezónní vstupenky Chris Greenwell tvrdí, že jeho syn Brandon hravě poplácal Grittyho po hlavě, zatímco věhlasný maskot vzal odvetu velmi vážně a „vystartoval ze svého křesla“, aby „udeřil syna tak tvrdě jak jen mohl“. Slova rozzlobeného rodiče cituje Christian Hetrick z deníku Philadelphia Inquirer.
Greenwell dodal, že musel týden po události vzít syna k chiropraktikovi, který mu diagnostikoval pohmožděninu na zádech.
Z komunikace mezi Greenwellem a společností vlastnící Flyers pak vyplývá, že incident nebyl zachycen žádným kamerovým systémem.
Pro Grittyho se jedná o první velký prohřešek, který kazí dojem z jeho velmi pozitivního přijetí. Chlupatý oranžový tvor se stal od svého zrodu před sezónou 2018/19 jedním z nejpopulárnějších sportovních maskotů vůbec.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -