- Reklama -

Gritty je čistý, rozhodla policie

- Reklama -

Fanshop týmu
Gritty si může oddechnout.
Philadelphská policie uzavřela vyšetřování týkající se údajného provinění maskota Flyers, který měl loni fyzicky napadnout 13letého chlapce. Stanice FOX 29 informuje, že případ byl uzavřen a Gritty je očištěn.
K incidentu došlo v listopadu 2019 ve Wells Fargo Center během času, kdy Gritty pózoval dětem pro potřeby fotografování.
Držitel sezónní vstupenky Chris Greenwell tvrdil, že jeho syn Brandon hravě poplácal Grittyho po hlavě, zatímco ten vzal odvetu velmi vážně a „vystartoval ze svého křesla“, aby „udeřil syna tak tvrdě jak jen mohl“.
Osočení ze strany rodiče se nesetkalo s úspěchem ani u klubu, který dospěl ke stejnému závěru jako policejní orgány.
„Obvinění pana Greenwella jsme vzali vážně a podnikli vyšetřování, které jeho tvrzení nepotvrdilo,“ uvedli Letci ve svém prohlášení.
Podle otce odnesl hoch údajné napadení, které nezachytila žádná z kamer v hale, pohmožděninami na zádech.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -