- Reklama -

Gudas odrovnal spoluhráče. Ten může Letcům chybět v play-off

- Reklama -

Philadelphii hrozí, že ve čtvrtém zápase série proti Pittsburghu nastoupí bez jednoho ze svých nejlepších hráčů. Na tréninku se po srážce s českým bekem Radkem Gudasem zranil útočník Sean Couturier.
Pětadvacetiletý rodák z Phoenixu po kolizi koleno na koleno vyletěl do vzduchu a při tvrdém pádu na led si poranil pravou nohu.

„Neviděl jsem ho, on mne taky ne. Bylo to drsné,“ komentoval Gudas nešťastný střet. Couturier poté vztekle odhodil hokejku a za asistence kustodů odkulhal do šaten.
Klub doposud neposkytl k jeho zdravotnímu stavu bližší informace.
Couturier patří v této sezoně k nejproduktivnějším hráčům Philadelphie. V základní části zaznamenal 31 gólů a 46 asistencí, ve třech zápasech play-off nasbíral stejný počet bodů.
Flyers ztrácí v sérii s Penguins 1-2.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -