- Reklama -

Gudas "osvobozen". Podle novináře TSN si na něj sudí zasedli

- Reklama -

Počínáním obránce Philadelphie Radka Gudase ve čtvrtečním zápase proti Ottawě se disciplinární komise NHL zabývat nebude. Předmětem zkoumání ligy se měl stát Gudasův hit na beka Sens Chrise Widemana (VIDEO naleznete zde).
Gudas byl za zákrok, kterým vyřadil svého protihráče ze hry, potrestán předčasným vykázáním do kabin. Rozhodčí klasifikovali jeho zásah jako napadení.
Český bouřlivák se ale dočkal i zastání. Podle experta kanadské stanice TSN Craiga Buttona se nestal předmětem postihu hit samotný, ale spíše Gudasova reputace.
„Když došlo ke kontaktu, byly jeho nohy na ledě. Sudí tak rozhodli chybně a Gudas byl potrestán jen proto, jakou má pověst,“ prohlásil Button v jednom ze svých rozborů.
Anketa NHLnews:


Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -