- Reklama -

Guentzel je připraven naskočit do hry

- Reklama -

Fanshop týmu
Útočník Penguins Jake Guentzel by se mohl v tomto ročníku vrátit do hry. Novinářům to sdělil generální manažer klubu Jim Rutherford.
25letý Američan absolvoval 31. prosince operaci ramene, ze které se měl zotavovat 4 – 6 měsíců. Podle Rutherforda se už ale nepředpokládá, že by měl být forvard mimo hru půl roku.
„Pokud si vezmeme ten nejoptimističtější scénář, naskočil by na led na konci dubna. Jak Jakea znám, věřím, že bude připravený. Rychle se udravuje,“ cituje slova GM deník Post-Gazette.
Guentzel naskočil v tomto ročníku do 39 duelů, v nichž nasbíral 43 bodů za 20 branek a 23 asistencí. Návrat mu tak může pravděpodobně zhatit pouze resktrikce reagující na pandemii koronaviru.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -