- Reklama -

Hakstolovy dny u Flyers jsou sečteny

- Reklama -

Fanshop týmu
Dave Hakstol již není hlavním trenérem Philadelphie Flyers.
Zprávu potvrdil klub v oficiálním prohlášení.
Prozatímním koučem byl jmenován Scott Gordon, který doposud vedl záložní celek Letců Lehigh Valley Phantoms. Pětapadesátiletý Američan má s koučováním v NHL zkušenosti, když přes dva roky vedl lavičku New Yorku Islanders.
Generální manažer Chuck Fletcher uvedl, že by měl Gordon zastávat funkci po zbytek roku.



Hakstol skončil ve své čtvrté sezóně u pensylvánského celku, s nímž zaznamenal bilanci 134-101-42 a dva postupy do play-off. Mužstvo ale pokaždé vypadlo v prvním kole po šestizápasové sérii.
V neděli se spekulovalo o najmutí bývalého trenéra Blackhawks Joela Quennevillea, ten však podle Sama Carchidiho z deníku The Inquirer místo zatím odmítl. Není ale vyloučeno, že se k Flyers připojí po vánočních svátcích.
Philadelphia se nyní nachází po čtyřech porážkách v řadě na posledním místě Východní konference. Bídné výsledky v aktuálním ročníku odnesl už Ron Hextall, jenž byl na konci listopadu propuštěn z pozice generálního manažera (čtěte ZDE).

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -