- Reklama -

Hall je z nového působiště nadšený

- Reklama -

Nový útočník Coyotes Taylor Hall je nadšen z vřelého přivítání, jakého se mu v Arizoně dostalo.
28letý Kanaďan, jehož do pouště vytrejdovali v pondělí Devils, ocenil billboardy, které lemovaly cestu z letiště k aréně. Na jednom z nich se nachází jeho fotografie s nápisem „WELCOME TO OUR PACK“.


„Je to úžasné,“ cituje Hallova slova Alex Kinkopf z oficiálních ligových stránek. „Jedna z nejlepších věcí okolo mého přestupu je to, že se tu začíná budovat nadšení pro hokej.“
Kojoti se neprobojovali do play-off od roku 2012, aktuálně ale okupují první příčku Pacifické divize a mnohými odborníky jsou řazeni mezi favority.

Účast ve vyřazovacích bojích je přitom vzácnou zkušeností i pro Halla. Ten se ve svých devíti sezónách v NHL podíval do bojů o Stanley Cup pouze jednou.

„Připojil jsem se k partě, která hraje dobře. A i když nechci mluvit za jiné, tak doufám, že existuje i vyšší cíl než první příčka, jež nám aktuálně patří,“ věří v úspěch někdejší držitel Hart Trophy.
V novém týmu se přitom uvedl obstojně – v úterním duelu pomohl asistencí k 20. výhře Arizony v tomto ročníku.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -