- Reklama -

Hall znovu seděl, zájem projevil i floridský mančaft

- Reklama -

Taylor Hall si podruhé za sebou nezahrál.
Hvězdný forvard New Jersey nebyl v sestavě ani v sobotním duelu s Arizonou, což si zámořská média vykládají jako neklamný důkaz snahy jej vytrejdovat.

Originální dárky NHL za pár kaček? Tohle je pro vás!

Z „preventivních důvodů“ nehrál Hall už v pátek proti Coloradu (psali jsme ZDE).
Favoritem na jeho zisk zůstávají i nadále Coyotes, o kterých se hovoří od samotného počátku spekulací.
Arizona měla předložit nejlákavější nabídku, která však podle Elliotta Friedmana ze stanice Sportsnet nezahrnuje hodnotné mladíky Barreta Haytona či Victora Söderströma. Ve hře je naopak 19letý obránce Kevin Bahl, jehož Kojoti získali ve druhém kole loňského draftu.
Jako zcela nový zájemce se v sobotu vynořila Florida, která může podle některých spekulací nabídnout zadáka Marka Pysyka.
Podle Pierra LeBruna za stanice TSN pošilhává aktuálně po Hallovi pět až šest celků. Kromě Coyotes a Panthers kontaktovali Ďábly například Avalanche a Blues.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -