- Reklama -

Hanifin si v Calgary vydělá skoro pět miliónů ročně

- Reklama -

Fanda NHL
Fanshop týmu
Calgary se dohodlo s chráněným volným hráčem Noahem Hanifinem na novém šestiletém kontraktu. Šikovný obránce bude ročně pobírat v průměru 4,95 mil. amerických dolarů.
Jednadvacetiletého rodáka z Bostonu získali Flames toto léto z Caroliny spolu s Eliasem Lindholmem výměnou za Dougiho Hamiltona, Micheala Ferlanda a Adama Foxe (čtěte ZDE).
„Přál jsem si tu být dlouho. Vidím tady světlou budoucnost, které chci být součástí,“ řekl Hanifin pro klubový web. „Je to velký závazek. Vím, že to nějaký čas trvalo, byl to proces, ale věřil jsem si. Věděl jsem, že se dohodneme.“
Z TÁBORA FLAMES: Calgarský kmet odchází do Evropy
V uplynulém ročníku Hanifin zaznamenal s 10 góly a 32 body svá kariérní maxima.
Calgary má nyní služby svých opor zahrnující Hanifina, Lindholma, Marka Giordana, Johnnyho Gaudreaua, Seana Monahana, Jamese Neala a Mikaela Backlunda pojištěné minimálně do sezóny 2021/22.
Žádný člen sestavy Plamenů momentálně nevydělává více než 6,75 mil. dolarů.

VELKÁ LETNÍ SOUTĚŽ PRO NAŠE ČTENÁŘE: OTÁZKA ZDE

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -