- Reklama -

Hašek na Hrad? Dominátor už nemá zájem, nyní děkuje sestřičkám

- Reklama -

Plány Dominika Haška na prezidentskou kandidaturu vzaly za své. Někdejší špičkový gólman NHL ze svých loňských cílů ustoupil.
„Říkám, že mě to zajímá a že o tom přemýšlím. Nyní to ale neplánuji,“ uvedl v pátek pro rádio Impuls.

Nové kousky! Buď fandou NHL i po setmění

Ještě minulý rok ale „Hašan“ uvažoval úplně jinak. „Všechno si člověk dokáže představit. Proč ne,“ odpověděl loni v červenci 55letý pardubický rodák na otázku, zda se dokáže vidět v roli prezidenta.
Již tehdy si však uvědomoval své nevýhody.
„Rád dělám věci, které jsou zodpovědné. Nepochybuji o tom, že funkce prezidenta je velmi zodpovědná, takže pokud bych to měl brát z této strany, tak bych byl výborný. Prezident ale musí mít i celou řadu dalších kvalit, tak uvidíme,“ uvedla bývalá hokejová hvězda.


Že má Hašek politické ambice, prokázal už při loňských demonstracích organizovaných spolkem Milion chvilek pro demokracii zaměřených proti premiérovi Andreji Babišovi, na nichž osobně vystoupil.
Tím však Dominátorovy aktivity nekonční. Olympijský vítěz a dvojnásobný držitel Stanley Cupu se stále věnuje svému nápoji Smarty. A jak je vidno z videa níže, je pro svůj podnikatelský záměr ochoten udělat cokoliv. Jeho pozornosti totiž neunikly ani chudinky zdravotní sestřičky.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -