- Reklama -

Hertl a jeho parťáci jednají o své budoucnosti

- Reklama -

Žralok Tomáš Hertl má za sebou vydařený ročník. Poté, co se český útočník v minulých sezónách trápil se zraněným kolenem a zlomeninou nohy, se konečně ukázal jako rozdílový hráč. Nesmírně se mu dařilo i v sérii play-off proti Vegas, které dráždil především nadprůměrnou úspěšností při vhazování.
Čtyřiadvacetiletý slávistický odchovanec odehrál během základní části 79 duelů, ve kterých si vytvořil své kariérní maximum s 22 góly. V šesti zápasech bojů o Stanley Cup jich přidal dalších šest.


Nyní je rodák z Prahy potenciálně volným hráčem a musí uvažovat, kam dále se budou ubírat jeho hokejové kroky. Ve čtvrtek zámořským médiím prozradil, že rozhovory o novém kontraktu s klubem ještě nevedl. Rád by ale i nadále setrval v organizaci Sharks.
Jednání o smlouvě byly také důvodem, proč se omluvil české reprezentaci z účasti na mistrovství světa v Dánsku (čtěte ZDE).


Podobně je na tom i Hertlův parťák z útoku Logan Couture. Devětadvacetiletý Kanaďan má aktuální pětiletý kontrakt platný ještě pro budoucí rok, rád by však už nyní jednal o jeho prodloužení.
„Vždy jsem jasně říkal, že toto je místo, kde chci hrát hokej,“ sdělil forvard novinářům.
V San Jose chce zůstat i Joe Thornton. Lídr historické tabulky Sharks v počtu asistencí by dle svých slov kývl i na roční smlouvu (podrobnosti ZDE).
 

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -