- Reklama -

Hertl sbírá u fanynek další body

- Reklama -

Hertl sbírá u fanynek další body. Už v nedokončené minulé sezóně si Tomáš Hertl jako vycházející a navíc velmi mladá hvězda San Jose Sharks nemusel na přízeň ženské části publika rozhodně stěžovat. Na fanouškovských stránkách klubu jej některé příznivkyně Sharks označovaly za Justina Biebera NHL a komentovaly jeho klukovský úsměv, a tak není divu, že dresy a další propagační materiály s číslem 48 šly na utkáních Sharks na dračku.
A jak se zdá, tak nadstandardní zájem něžného pohlaví o jednadvacetiletého odchovance pražské Slavie bude mít pokračování i v letošní sezóně. Talentovaný útočník oslavil svůj návrat do soutěže po rekonvalescenci zraněného pravého kolena dvěma góly do sítě Winnipegu a NY Islanders a sociální sítě se pomalu začínají plnit jeho fotografiemi s mladými fanynkami.
Ovšem podstatná část dámské enklávy v hledišti San Jose si samozřejmě všímá především Hertlových hokejových výkonů. Jedna z Tomášových obdivovatelek na Twitteru téměř dokonale rozebrala jeho techniku hry, a také poukázala na to, že při odblokování hráče u mantinelu a následném kontrolovaném držení puku vystrkuje Hertl zadek stejně jako Jaromír Jágr.
Tento způsob Tomášovi hry byl často komentován i v českých médiích a poté, co byl Hertl na stejné téma několikrát dotázán na americkém fanouškovském diskuzním fóru, odpověděl: „Prostě zkouším hrát podobným stylem jako Jaromír Jágr, protože mám stejně velký zadek.“

Příští zápas v TV: St. Louis – Vancouver, čt/pá 23. říjen, 02:05, Nova Sport/Voyo. Kompletní program zde.
- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -