- Reklama -

Hertl zase bez bodu, jeho San Jose přesto vyhrálo

St. Louis 4:5 pp San Jose

Stav série: 1:2

- Reklama -


Branky a nahrávky: 22. Steen (Barbašev), 25. Tarasenko (B. Schenn, Parayko), 37. Perron (Parayko, Edmundson), 39. Perron (Maroon, Parayko) – 14. E. Karlsson, 17. J. Thornton (Vlasic, Labanc), 22. J. Thornton (Labanc, Dillon), 59. Couture (Pavelski, J. Thornton), 66. E. Karlsson (Nyquist, Meier)
Československá stopa v utkání:
Tomáš Hertl (SJS) 0+0, 2 střely, čas na ledě 24:29

Tři hvězdy utkání:
1.Erik Karlsson (SJS) 2+0
2.David Perron (STL) 2+0
3.Joe Thornton (SJS) 2+1

St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo, Edmundson, Parayko, Bouwmeester, Bortuzzo, Dunn – Tarasenko, B. Schenn, Schwartz – Perron, R. O’Reilly, Blais – Thomas, Bozak, Maroon – Steen, Sundqvist, Barbašev.

San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – Burns, Vlasic, E. Karlsson, Dillon, Braun, J. Ryan – Nyquist, Couture, Meier – Pavelski, Hertl, E. Kane – Labanc, J. Thornton, M. Karlsson – Haley, Goodrow, Donskoi.
- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -