- Reklama -

Hlavní kouč Ducks urážel reportéra. Vadila mu jeho otázka

- Reklama -

Fanshop týmu
Anaheimu se nedaří a tým není v dobrém psychickém rozpoložení. Přesvědčit se o tom mohli i novináři, kteří vyslýchali hlavního trenéra Randyho Carlylea po páteční prohře s Pittsburghem, která byla již desátou v řadě.
Když se ho jeden z přítomných reportérů zeptal, zda mohou mít nezdary nějaké důsledky, Carlyle vypěnil a narážku na bezpečnost své pracovní pozice nenechal bez odezvy.

„Co tím míníte? Co tím chcete říct?…Co si myslíte?“ odvětil rozzlobený dvaašedesátiletý kouč. „Nedávejte mi takovéto hloupé dotazy.“
Tím však jeho výlev emocí neskončil. Podle Mikea Coppingera z deníku Los Angeles Times nazval žurnalistu pitomcem a naštvaně tiskovku předčasně opustil.
Ducks se těšili z poslední výhry 17. prosince a od té doby zaznamenali bilanci 0-7-3. I navzdory této tragické série je ale od pozice zaručující play-off dělí jen jeden bod.



- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -