- Reklama -

Ho-Sang nechápe své působení v nižší lize. Není to má chyba, svěřil se médiím

- Reklama -

Josh Ho-Sang neví, proč nehraje v prvním týmu.
Dvaadvacetiletý útočník odehrál za Islanders pouze 43 utkání během posledních dvou ročníků a příliš nechápe důvody, proč tomu tak je.
„Miluju ty kluky. Vím, že tvrdě makají,“ prohlásil Ho-Sang. „Chci, aby to bylo jasné. Byl jsem poslán dolů kvůli obranné hře. A jak jsou na tom s počtem inkasovaných gólů v NHL? Hrál jsem letos nahoře pouze 22 zápasů. Nemyslím si, že to je moje chyba. Na začátku roku to podali tak, že to vypadalo jako moje chyba a to se mi nelíbí,“ říká dvaadvacetiletý mladík.
Po začátku sezóny zůstal u hlavního týmu na pouhých šest zápasů, než byl poslán zpět do nižší ligy. K Ostrovanům se vrátil během listopadu, ale po měsíci se jeho budoucnost zdála opět velmi nejistá. V NHL se neobjevil od 14. prosince.
Jedním z důvodů, proč byl Ho-Sang poslán zpět do nižší soutěže, byla potřeba zlepšit jeho obrannou hru bez puku.
„Dělám tu věci, na kterých musím pracovat. Moje hra je daleko od dokonalosti. Mohu se konstantně zlepšovat. Myslím, že spousta těch důvodů byla neoprávněná. Rozumím tomu, že mám nějakou historii a to možná sehrálo svoji roli,“ prohlásil Ho-Sang. „Podívejte, pokud jsem byl poslán dolů kvůli defenzívě, bylo by hezké, kdyby ostatním bylo měřeno stejně. To je všechno.“
„S býkem toho bylo dost. Je načase vyrůst,“ prohlásil k situaci GM Garth Snow.

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -