- Reklama -

Hokejová knihovna na nhlnews.cz

- Reklama -

Vážení čtenáři a fanoušci nhlnews.cz, připravili jsme pro vás novou rubriku, kterou jsme nazvali „Hokejová knihovna“. Chceme vás co nejvíce vtáhnout do dění v National Hockey League a k tomu patří nejen kvalitní internetové zpravodajství, nýbrž i hodnotná hokejová literatura. Počínaje dneškem vám tedy budeme čas od času přinášet tipy na zajímavé knižní tituly s tématikou NHL. Věříme, že opravdoví hokejoví fajnšmekři tuto naši snahu ocení.


Sledujte NHLnews také na Facebooku a Twitteru.


Zatímco v nabídce českých hokejových publikací se můžete v knihkupectví či na internetu snadno zorientovat sami, s výběrem zajímavých hokejových titulů z Kanady a USA se vám pokusíme pomoci. Z toho také vyplývá, že nová rubrika je určena především pro ty z vás, kteří vládnou angličtinou a ve volném čase stále ještě dávají přednost knize před monitorem svého PC či tabletu.
Neočekávejte žádné odborné recenze či kritiky, to není naším cílem. Nemáme v úmyslu kritizovat práci ostřílených autorů, ba právě naopak. Byli bychom rádi, kdyby vám žádná hokejová publikace neunikla. Chceme prostě jen přinášet tipy na poutavé čtení, malinko vám odhalit, na co se v té které knize můžete těšit a proč stojí za to si ji přečíst. Pokud ovládáte angličtinu a jste ochotni investovat do hokejových knížek pár dolarů, je tato rubrika určena právě vám.
Redaktor nhlnews.cz Roman Blaha (roman.blaha(zavináč)nhlnews.cz) pro vás ze své bohaté sbírky vybral na třicet titulů, které vám postupně představí. Těšit se můžete jak na úplné novinky z poslední doby, tak i na knihy, které spatřily světlo světa už před několika lety.
Očekávejte biografie největších hokejových hvězd a úspěšných koučů, stejně jako historky a příběhy, které vypráví uznávané osobnosti z hokejového prostředí. Věříme, že vás naše tipy zaujmou a po přečtení se s námi podělíte o své názory a postřehy.
Zároveň nám můžete prostřednictvím facebooku či emailu posílat své vlastní „čtenářské deníky“ a upozornit nás na hokejové knihy, které stojí za přečtení a neměly by podle vás uniknout žádnému hokejovému fandovi.
Přejeme příjemné čtení!
Foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Roman Blaha
Senior hockey writer at nhlnews.cz. Teacher, speaker, father of two. Vancouver 2010 volunteer. Best hockey ever: Canada Cup '87. Favourite players: Wayne Gretzky, Steve Yzerman.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -