- Reklama -

Hokejová telenovela napsala poslední díl. Marner podepsal

- Reklama -

Fanshop týmuVypadalo to, že přes léto nešlo tématu Marner a jeho nová smlouva uniknout. Nějaká připomínka toho jako kdyby byla úplně všude. Nyní je celá sága u konce, talentovaný útočník Mitch Marner zůstává v Torontu. S klubem se dohodl na šestileté smlouvě za 10,8 milionů dolarů ročně.
Fanoušci Leafs se dočkali. Další trucující hvězda (loni si start sezony pořádně oddálil William Nylander) nakonec vychladla a přijala podmínky, které jí klub nabídl. Stihne tak začátek předsezónního kempu.


Marner dlouho nechtěl přijmout nabízené částky, protože měl pocit, že by měl mít podobnou výši smlouvy jako jeho spoluhráči John Tavares a Auston Matthews. Jednomu z nejmladších generálních manažerů v historii NHL, Kylu Dubasovi, tak přidal nespočet šedivých vlasů.
Je však otázkou, jak se nyní Maple Leafs poperou s platovým stropem, když mají ve svém kádru tři hráče, kteří berou okolo nebo přes 11 milionů dolarů. Dohromady Matthews, Tavares a nově Marner odčerpají přes 33 milionů dolarů, což znamená asi 41 % z 81,5 milionů velkého limitu platů pro letošní sezonu.
Ohrozil svým kontraktem Marner šance Toronta na Stanley Cup?

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -