- Reklama -

Hokejový den žen. V zámoří se přepisovala historie

- Reklama -

Držitelé vysílacích práv na NHL v Kanadě a USA se rozhodli oslavit Mezinárodní den žen unikátními projekty. Jejich nedělní přenosy mělo na starost výhradně nežné pohlaví.
Komentátorka Leah Hextallová, spolukomentátorka Cassie Campbell-Pascallová a reportérka mezi tribunami Christine Simpsonová pracovaly pro kanadskou stanici Sportsnet na zápase Vegas – Calgary.
Jižně od severoamerických hranic pak diváci viděli duel St. Louis – Chicago na NBC plně v rukou Kate Scottové, kterou doplňovaly Kendall Coyne Schofieldová a AJ Meczková.




Za oběma dvěma utkáními stály také plně ženské producentské týmy, k čemuž došlo ve Spojených státech vůbec poprvé.
Níže si poslechnětě, jak Leah Hextallová okomentovala otevírací gól Tomáše Noska a Kate Scottová úvodní branku Roberta Bortuzza.

- Reklama -

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -