- Reklama -

Hokejový svět si oddychl. Bouwmeesterovi se daří dobře

- Reklama -

Fanshop týmu
Obránce St. Louis Jay Bouwmeester, kterého postihla v úterním duelu s Anaheimem srdeční příhoda, je ve stabilizovaném stavu a má před sebou pozitivní prognózu. Informaci uvedl na středeční tiskové konferenci generální manažer Blues Doug Armstrong.
„Jayovi se daří dobře,“ řekl na adresu hospitalizovaného hokejisty. „Nyní podstupuje sérii testů, aby se zjistilo, co přesně se včera večer stalo. Výhled je ale více než dobrý.“
Bouwmeester zkolaboval v prvním dějství, když dokončil střídání a natahoval se na lavičce po láhvi s vodu. Přítomní zdravotníci Ducks a Blues museli použit defibrilátor k oživení.
Na záběry se podívejte ZDE.
„Ještě jednou děkuji všem v Honda Center a organizaci Anaheimu za jejich záchranné snahy,“ dodal Armstrong.
Kapitán St. Louis Alex Pietrangelo už Bouwmeestera navštívil v nemocnici. „Bouw měl příležitost vidět všechny a přečíst si jejich přání,“ sdělil novinářům na konferenci.
„Měl včera dobrou náladu a byl to opět ten starý dobrý Jay, což nám pomohlo cítit se lépe,“ pokračoval lídr mužstva.
Utkání bylo zprvu přerušeno a posléze odloženo na neurčito. V náhradním termínu se začne hrát od stavu 1:1, bude se ale jednat o kompletní 60minutové střetnutí.
36letý Bouwmeester, který je ve své 17. sezóně v NHL a osmé v organizaci Blues, v tomto ročníku doposud nezmeškal ani jeden duel. V minulosti dokonce zaznamenal sérii 737 odehraných zápasů v řadě, jednu z nejdelších v historii ligy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -