- Reklama -

Holtby na cestě do Kalifornie?

- Reklama -

Fanshop týmuVedení Washington Capitals řeší otázku, jak udělat prostor stále se lepšícímu mladíkovi Iljovi Samsonovi. V rozletu mu „překáží“ zkušený Kanaďan Braden Holtby. Ten sice dovedl před dvěma roky Capitals k premiérovému Stanley Cupu v historii klubu, od té doby je ale kvůli svým výkonům pod palbou kritiky. Mladší a levnější Samsonov ho velmi rychle dohání.
Holtbymu navíc po tomto ročníku skončí kontrakt, ve třiceti letech ještě není žádným důchodcem. Překážkou však může být malý prostor pod platovým stropem, který Washington má a určitě by jej raději použil na jiné místo v sestavě, když v Samsonovi dřímá potenciál být klubovou jedničkou na dlouhé roky. Holtbymu se nejspíše nebude chtít příliš slevovat ze své dosavadní gáže 6,1 milionů dolarů za sezonu.
Mezi zájemci o podpis současného gólmana Washingtonu jsou Žraloci ze San Jose. Ti nejsou příliš spokojení s Martinem Jonesem a hledají alternativu. Žraloci by rádi urychlili svoji přestavbu, Holtby by mohl dodat jejich brankovišti jistotu, kterou v tuto chvíli Sharks postrádají. Vedení San Jose prý bude v období draftu aktivně sondovat situaci na trhu a jedním z hlavních cílů by měl být právě současný brankář Capitals. Přestěhuje se po třicítce do Kalifornie?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -