- Reklama -

Hororový zápas pro San Jose. Odpadl i Hertl

- Reklama -


Pro Sharks se jednalo o těžkou noc. Nejenže podlehli Blues v pátém utkání konferenčního finále vysoko 0:5, ale zároveň ztratili několik hráčů.
Ve třetím dějství chyběli v jednu chvíli na lavičce Joe Pavelski, Erik Karlsson, Joonas Donskoi a Tomáš Hertl. Ze zmíněné čtveřice se z kabin vrátil pouze Donskoi.
Klub po zápase nesdělil k hráčovým stavům žádné bližší informace.


Karlssona podle všeho dohnala zraněná třísla, když v první třetině činil jeho ice time 7:29, ve druhé 3:03 a ve třetí se již na ledě neobjevil.


Pavelski zůstal otřesený po tvrdém hitu Alexe Pietrangela ze závěrečného dějství. Kapitán Žraloků zamířil po zákroku přímo na ošetřovnu.

Hertl přišel k újmě pravděpodobně v první třetině po hitu Ivana Barbaševa. Český forvard byl sice schopen odehrát ještě několik střídání, v závěrečné třetině již však na střídačce chyběl.


San Jose nyní nezbývá nic jiného, než doufat v uzdravení svých opor. Šesté střetnutí série je na programu už ve středu časně ráno středoevropského času.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -