- Reklama -

Hotovo! Coloradu se upsal jeho poslední hráč bez kontraktu

- Reklama -

Fanda NHL
Obránce Patrik Nemeth se upsal Avalanche na další rok.
Obě strany se vzájemnou dohodou vyhnuly arbitrážnímu řízení naplánovanému na sobotu. Nová smlouva má hodnotu 2,5 mil. dolarů.
Šestadvacetiletý Švéd byl posledním hráčem Colorada bez kontraktu. Nyní mají Avs na příští sezónu připravenou kompletní soupisku, přičemž jim pod platovým stropem zbývá 12 miliónů.
Nemeth odehrál v uplynulém ročníku 68 zápasů, v nichž zaznamenal tři góly a 12 asistencí. S 15 body si stanovil své nové kariérní maximum.
Z TÁBORA AVS: Dasvidania! Jakupov se loučí s NHL
S průměrným ice-timem mírně pod 20 minut pak skončil v této statistice v klubu třetí za Erikem Johnsonem a Tysonem Barriem.
Rodáka ze Stockholmu si Avalanche stáhli loni v říjnu z waiver listiny Dallasu. Předchozí čtyři roky strávil v organizaci Stars.
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -