- Reklama -

Hřebíček do chicagské rakve? Týmu se zranil Crawford

- Reklama -

Fanshop týmu
Gólmanská jednička Blackhawks Corey Crawford utrpěl během nedělní prohry se San Jose otřes mozku. Újmu si přivodil po kolizi se spoluhráčem Dylanem Stromem.
Třiatřicetiletý Kanaďan zmeškal vinou stejného zranění také prvních pět zápasů aktuální sezóny a velkou část minulého ročníku.



„Má otřes mozku. Nyní podstoupí potřebná vyšetření a od toho se budou odvíjet další kroky,“ sdělil médiím hlavní kouč Jeremy Colliton.
Crawford zaznamenal v této sezóně bilanci 6-14-2, průměr 3,28 inkasované branky na zápas a úspěšnost zákroků 90,2 procenta. Jeho náhradník Cam Ward je na tom hůře, když dokázal ve 14 utkáních krýt je 88,3 procenta střel.
Crawfordovo zranění je další ranou pro trápící se Jestřáby, kteří jsou s 26 body druhým nejhorším mančaftem z celé ligy.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -