- Reklama -

Hurricanes očekávají Mrázkův návrat

- Reklama -

Fanshop týmu
Český gólman ve službách Caroliny Petr Mrázek by se měl pro první utkání finále Východní konference proti Bostonu znovu objevit v bráně. Informaci přinesli zámořští žurnalisté.
Ostravský rodák se potýká se zraněním dolní části těla, které utrpěl 28. dubna ve druhém zápase série proti Islanders.

Hlavní kouč Rod Brind’Amour potvrdil, že už ví, kdo se ve středu mezi tři tyče postaví. Novinářům ale nechtěl sdělit bližší informace.

„Myslím si, že už máme rozhodnuto, ale nebudeme to pouštět ven,“ řekl trenér pro oficiální ligové stránky. „Musíme se chovat jako kdokoliv jiný.“
Během Mrázkovy absence hájil svatyni Hurricanes Curtis McElhinney, který během dvou startů proti Ostrovanům vychytal 54 z 58 střel.
Na ledě se s týmem ve středu objevil i útočník Micheal Ferland, jehož trápí už od prvního kola potíže v horní části těla. Ve hře by se však i navzdory zlepšujícímu se stavu zatím představit neměl.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -