- Reklama -

Hurricanes vyhlížejí pohromu

- Reklama -

Carolina by mohla absolvovat zbytek play-off bez hvězdného forvarda Andreje Svečnikova.
Informaci sdělil médiím kouč Rod Brind’Amour, který uvedl, že ještě nemá oficiální zprávu od lékařů. Na otázku, zda bude 20letý Rus v tomto play-off k dispozici, ale řekl „Silně o tom pochybuju“.
Svečnikov se zranil v sobotním zápase číslo tři série proti Bostonu, když přepadl přes zadáka Zdena Cháru a dopadl na led s nehezky dokroucenou pravou nohou.
„Momentálně je to těžké, protože když vidíte, jak ten chlapec spadl, tak to vypadá skutečně zle,“ dodal Brind’Amour. „Stav ledu s tím má co dočinění. Byl skutečně rozmočený a brusle se vám hlouběji zařezávaly do ledu. Bylo to nešťastné.“
Svečnikov nasbíral v dosavadním průběhu play-off vstřelil čtyři branky a třikrát asistoval. V základní části pak nasbíral 61 bodů.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -