- Reklama -

Hutchinson si užil konec série porážek

- Reklama -

Fanshop týmuDevětadvacetiletý brankář Michael Hutchinson se v nočním utkání proti Detroitu mohl poprvé od ledna radovat z výhry v NHL. Náhradní gólman Toronta měl po skončení utkání 29 úspěšných zákroků a výhru 4:1 v kapse.
Někdejší brankář Winnipegu nebo Floridy si podle vlastních slov z dlouhé série bez vítězství nedělal velkou hlavu. „Snažil jsem se moc nepřemýšlet, relaxovat, zůstat v klidu a nechat vše plynout. Připadá mi, že to mám nyní v hlavě dobře nastavené, jsem v klidu. Prostě jsem nechal hru plynout,“ řekl po zápase reportérům.
„Když se vám něco takového povede, uklidní se i mužstvo a pak jsme těžko k zastavení,“ vysvětlil gólman Maple Leafs.
Do zápasu s Detroitem prohrál všech šest zápasů, do kterých nastoupil v NHL od začátku, pokaždé navíc dostal alespoň čtyři góly. Zkušený brankář strávil loňskou sezonu pendlováním mezi hlavním týmem a farmou Toronto Marlies. Dnes přiznává, že to nebylo nic jednoduchého. I letos se objevil ve třech zápasech v nižší AHL.
„Je to náročné. Myslím si ale, že jsem to zvládal. Když vás pošlou do AHL, není jednoduché to vstřebat a znovu se dobře nastavit. Návrat zpět není jednoduchý proces a nezvládnete ho sám,“ uzavřela dvojka Maple Leafs.

Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -