- Reklama -

Hvězda Blues je znovu na ledě

- Reklama -

Obhájci titulu ze St. Louis dostali zpět jednu ze svých největších hvězd, když v pondělí aktivovali z listiny zraněných hráčů útočníka Vladimira Tarasenka.
28letý Rus nehrál od 24. října, kdy utrpěl v zápase proti Los Angeles zranění ramene. Po následné operaci se jeho absence odhadovala na pět měsíců.
Tarasenko se zapojil již do druhé fáze návratu NHL do akce a bruslil se spoluhráči v malých skupinách. Jakožto zraněný hráč měl ale výhodu i v předchozích měsících, kdy mohl trénovat.
„Měl jsem více času na zotavení a posílení ramene. Všechno je dobré,“ citují hvězdného forvarda oficiální ligové stránky.
Vše tak zatím naznačuje tomu, že se Tarasenko objeví už v prvním zápase 2. srpna, kdy se Blues utkají s Avalanche.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -