- Reklama -

Hvězda Rangers se zdárně vykurýrovala

- Reklama -

Jeden z klíčových mužů útoku Rangers Chris Kreider se úspěšně zotavil ze zlomeniny chodidla. 28letý Američan v pondělí také uvedl, že pokud by se sezóna NHL obnovila, byl by připraven naskočit na led.
„Moje noha je na tom dobře, přičemž na tom byla lépa už před pár týdny,“ cituje Kreidera ligový web. „Jsem schopný s ní cvičit a vrátit se tam, kde jsem byl.“

Tahle COOL trička NHL chceš!

Rodák z Massachusetts se zranil 28. února, když v utkání proti Philadelphii blokoval střelu. Předpokládaná doba léčení byla 4-6 týdnů.
Čtyři dny před zraněním přitom Kreider podepsal s Newyorčany nový sedmiletý kontrakt s průměrnou roční hodnotou 6,5 mil. dolarů. V této sezóně odehrál 63 zápasů, v nichž vstřelil 24 branek a přidal 21 asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -