- Reklama -

Hvězdy NHL míří do Prahy. Připravte se!

- Reklama -

NHL Global Fan Tour™ je v České republice! Putovní muzeum pro fanoušky, které vzdává hold nejlepší hokejové lize světa a jejím evropským hráčům, se představilo 16. září v Brně, 18. v Českých Budějovicích, 20. v Ostravě, 23. v Plzni.
Zmeškali jste tyto akce? Nezoufejte.


Exkluzivní nabídka produktů NHL Global Series ZDE!


Atraktivní podívaná, jež zahrnuje mimo jiné interaktivní obrazovky, herní konzole či zařízení pro tvorbu personalizovaných hokejových kartiček Upper Deck, bude fandům k dispozici i 3. a 4. října v Praze.
Vše tak postupně směřuje k vrcholu v podobě zápasu NHL Global Series mezi Philadelphií Flyers a Chicagem Blackhawks, jenž je ve stověžaté metropoli na programu 4. října.
Češi, Moravané a Slezané hokej milují a představení NHL Global Fan Tour™ v Brně toho bylo důkazem. Nováčci objevovali kouzlo NHL a odvážnější fandové se neostýchali vzít hokejku do rukou.
Global Fan Tour uspokojí i děti – v Kids Corner si mohou zahrát hokejbal či vybarvovat hokejové omalovánky.
Nedílnou součástí přehlídky jsou i stánky největšího fanshopu NHL ve střední Evropě Fanda-NHL.cz, který jako jediný v Česku přináší exkluzivní nabídku produktů NHL Global Series.
Fanoušci si jako cenný suvenýr odnášeli kšiltovky, mikiny, zimní čepice, puky, šály a mnoho dalšího.
Nepřijdete o možnost vyzkoušet si hokejovou výstroj svých oblíbených hráčů a nechybí ani artefakty zapůjčené přímo z Hockey Hall of Fame v Torontu.
A pokud se chystáte akci navštívit, může vás potkat i milé překvapení. Událost příležitostně navštěvují bývalí či současní hráči NHL a hokejisté z evropských soutěží stejně jako maskoti zámořských klubů.
Buďte u toho. Bitva se blíží!
Následující program NHL European Fan Tour:
Sobota 28. září: Berlín (Německo), Mall of Berlin
Neděle 29. září: Berlín (Německo), Mercedes Platz
Čtvrtek 3. října a pátek 4. října: Praha





 
 

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -