- Reklama -

Hvězdy u dna. Odnese to kapitán?

- Reklama -

Fanshop týmuDallas Stars při letní přestávce měnili tvář mužstva, přišli především ceněný veterán Joe Pavelski a chřadnoucí střelec Corey Perry. Z Texasu naopak zmizeli Jason Spezza a třeba Valerij Ničuškin. Od Hvězd si odborníci slibovali mnoho, ne však to, že vyrovnají svůj nejhorší start do ročníku v historii. Nastává otázka, co s tím?
Stars jsou v tuto chvíli na 28. místě z 31. V deseti utkáních urvali pouhá dvě vítězství a osm porážek (jednu z nich v prodloužení). V kabině to vře, hráči jsou rozladění, jak dokazuje i pozápasový rozhovor s brankářem Antonem Chudobinem (psali jsme ZDE).
Vedení týmu začíná být neklidné, fanoušci chtějí vidět rázné kroky. Už v loňské sezoně majitel Stars kritizoval kapitána svého mužstva Jamieho Benna, naplnil se tak jeho čas v Dallasu? Loni byl spojován s Vegas nebo Vancouverem, z výměny ale sešlo.
Překážkou trejdu může být Bennova klauzule, která mu zaručuje, že může některé týmy blokovat. Nyní se něj údajně poptávali Carolina s Montrealem. Vše závisí na tom, jak dlouho bude Hvězdám trvat jejich mizérie. Bennův vztah ke klubu je po loňském ročníku značně pošramocený. Rozhodne se nakonec odejít?
Titulní foto: Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -