- Reklama -

Islanders si připsali nelichotivý rekord

- Reklama -

Fanshop týmuNew York Islanders to pořádně schytává. Nejdříve bez náhrady ztratí v létě dlouholetého kapitána a hvězdu Johna Tavarese, začátkem letošní sezony ještě navíc vytvořili nový nelichotivý rekord. Stěhování z letité Nassau Coliseum do Barclays Center si i nadále vybírá svoji daň, utkání se San Jose Sharks sledoval nejmenší počet diváků od roku 2015, kdy se klub přestěhoval do útočiště do Brooklynu.
Cestu do Barclays Center na pondělní utkání s kalifornským týmem našlo pouhých 8 790 diváků. Nejméně od doby, co se klub přestěhoval z Nassau Coliseum. Špatné podmínky pro led, náročná doprava a oslabování mužstva jsou zmiňovány jako hlavní důvody tohoto propadáku. Pro hokej činí maximální kapacita brooklynské haly 15 795 lidí.
Už loni skončili Ostrované poslední v tabulce návštěvnosti, když průměrně přivítali na svých utkáních 12 002 diváků. Ve snaze znovu zvýšit zájem o svůj tým se vedení rozhodlo, že rozdělí domácí zápasy mezi Barclays Center (20 zápasů) a Nassau Coliseum (21 zápasů). Nová aréna Islanders by se měla začít příští rok a stát bude v Belmont Parku na východě New Yorku.


Titulní foto: Icon Sportswire




- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -