- Reklama -

Jágr bude hrát do 52 let, říká bývalá hvězda NHL Milan Hejduk

- Reklama -

cesivnhl-logo-150x150-3Milan Hejduk skončil s profesionálním hokejem už před dvěma lety, své milované hře ale zůstává věrný i nadále. Na ledě se nyní prohání se svými syny – jedenáctiletými dvojčaty Markem a Davidem. Dětem se věnuje v hokejové škole v Ústí nad Labem, kam se na léto přestěhovali z Denveru.
„Kluci chodili na tuto školu už asi pět let a hlavním trenérem je tady teď Honza Čaloun, který mi říkal už asi loni, jestli tady nechci také být, tak jsem se tady do toho vmontoval,“ svěřil se Hejduk redaktorovi Českého rozhlasu Davidu Kalvasovi.
Držitel zlaté olympijské medaile z Nagana a vítěz Stanleyova poháru (2001, Colorado Avalanche) zavzpomínal na dovolené v České republice také na svého parťáka ze slavné hokejové generace Jaromíra Jágra. Legendární „osmašedesátka“ zůstává posledním aktivním hráčem z naganské party.
„Vypadá to, že Jarda bude hrát ještě dalších deset let, že bude útočit na rekord Gordieho Howea, který hrál, myslím, do 52 let. Nevím, kolik má ještě před sebou sezon,“ glosovala neuvěřitelné Jágrovy výkony bývalá hvězda Avs.
Sleduje Hejduk v USA českou extraligu? Poslechněte si celý rozhovor:

Milan Hejduk oznámil konec své kariéry 24. února 2014. V Coloradu, v němž nosil dres s číslem 23, odehrál 14 sezón. V současnosti žije ve Spojených státech, kde se usídlil se svou manželkou a dětmi.
Do paměti fanoušků NHL se Milan Hejduk zapsal i tímto kouskem:

Titulní foto: Dustin Bradford/Icon Sportswire

- Reklama -
Předchozí článek
Další článek
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -