- Reklama -

Jágr "marodí". Česká hvězda zmešká minimálně tři zápasy

- Reklama -

Calgary Flames v pondělí oznámili zapsání útočníka Jaromíra Jágra na listinu zraněných hráčů a to zpětně k 22. říjnu. Důvodem je zranění v dolní části těla, které kladenský rodák utrpěl v první třetině sobotního klání proti Minnesotě.
Podle zámořského serveru flamesnation.ca bude Jágr týmu chybět minimálně tři následující zápasy (v úterý proti Nashvillu, ve středu proti St. Louis a v pátek proti Dallasu). Do hry by se tak mohl vrátit nejdříve v neděli, kdy Calgary hostí Washington.
Klub si už našel za slavnou osmašedesátku prozatímní náhradu, když ze záložního týmu Stockton Heat (AHL) povolal Marka Jankowského.
Jágr odehrál v této sezóně pět zápasů se ziskem dvou asistencí.

- Reklama -
Daniel Reichel
Takřka revoluční dítě. Hokej sleduji od MS v Petrohradě, který byl předzvěstí legendárního pokřiku „Vítej, zlatý hattricku“. NHL mi učarovala svým důrazem na tradice, krásnými dresy a ledem, který nepřipomíná jeden velký reklamní banner. Jsem milovníkem hobitů, elfů, čarodějů a vůbec celé Středozemě, příležitostným běžcem a posluchačem kvalitní soundtrackové hudby. Své připomínky můžete psát na daniel.reichel@nhlnews.cz.

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -