- Reklama -

Jágr se cítí lépe, ale do čtvrtečního zápasu pravděpodobně nezasáhne

- Reklama -

Jaromír Jágr je blízko návratu po zranění v dolní části těla, které ho připravilo o čtyři zápasy. Do čtvrtečního zápasu, který Flames odehrají proti Pittsburghu, ale ještě naskočit nechce.
„Chci se vrátit a být připraven a pomoci týmu,“ prohlásil Jágr. „Nehci jen příjít a prostě tam být. To nejsem já…možná v dřívějších letech, ale teď chci být hlavně zdravý.“
Pětačtyřicetiletý útočník se zranil v první třetině utkání s Minnesotou, které Flames prohráli 4:2. Jágr byl na listinu zraněných hráčů umístěn 23. října a čekalo se, že mimo bude maximálně týden.

Česká legenda si myslí, že za jeho zraněním stojí rychlý vstup do zápasů po letní pauze, kdy neodehrál ani jeden přípravný zápas.
„Nezapomínejte, že jsem pět měsíců nehrál. Další věc je, že se chci dostat do formy co nejrychleji. Mimo led jsem dřel opravdu tvrdě, možná trochu příliš. Těžko říct. Špatné věci se stávají. Musím být více trpělivý a uvidím co se bude dít,“ objasňuje Jágr.
„Před zraněním jsem se cítil dost dobře. Zase jsem o krok zpět. Je to těžké, ale nic s tím teď nenadělám. Musím prostě stále pracovat a doufat, že to bude lepší a lepší,“ prohlásila česká legenda.
Trenér Glen Gulutzan byl po úterním tréninku v pozitivní náladě.
„Uvidíme, jak na tom dnes bude a to bude důležitý ukazatel, protože dnes jsme měli těžký trénink. Dobré znamení je, že prošel celým tréninkem,“ nechal se slyšet Gulutzan.
„Je to frustrující, ale to je život. Ve své kariéře jsem měl trochu štěstí, že jsem neutrpěl mnoho vážných zranění. Tak to je a nic s tím teď neudělám,“ vyjádřil se legendární útočník.
Titulní foto: Derek Cain/Icon Sportswire

- Reklama -

Související

- Reklama -

Poslední

- Reklama -

Neuniklo vám?

- Reklama -